Performance


 
Een optreden met een van de koren biedt een op maat gemaakt programma waarmee de opdrachtgever zichzelf kan presenteren aan relaties of een avond ontspanning aan kan bieden. De koren zorgen voor een krachtige performance en kwalitatieve show. Optredens zijn bijvoorbeeld ook mogelijk op bruiloften, recepties en openingen van exposities. De ervaring van Caroline Grasmeijer met het maken van concertprogramma’s kan ingezet worden bij andere koren. Hier wordt ook de combinatie met beeldende kunst, dans en theater niet geschuwd. Met haar enthousiasme en spontaniteit is Caroline ook een graag geziene presentatrice bij events.

 

Bijvoorbeeld:

–       Optreden van een van de koren van Caroline

–       Organisatie van een performance

–       Begeleiding van een performance

–       Regie van een performance

–       Presentatie van een event

 

Het werk van Caroline Grasmeijer, koor-business is multidisciplinair. Er is ervaring met optredens op radio en televisie. Ook buitenlandse tournees behoren tot de mogelijkheden.

 
Presentatie
Als presentatrice is Caroline te boeken voor uw event of festival.

 

 

 

Op 10 mei 2014 presenteerde Caroline een korenfestival van BALK in de regio zuid. ‘De Fendert Zingt’ had vijftien deelnemers die zich presenteerden aan publiek en jury. Songs van Michael Jackson stonden in de spotlight. Zowel de organisatie als jury en publiek waren enthousiast over de spontane presentatie. Ook het korenfestival Noord werd hierna door Caroline gepresenteerd.

 

Ook presenteert Caroline voor OndiepTV.