Vocal Dating

 

Vocal Dating is de naam van muzikale acts en projecten waarin passie, performance en professionaliteit centraal staan en naadloos samensmelten.

 

De artistieke leiding is in handen van Arjan van der Star en Caroline Grasmeijer.

 

Vocal Dating wil passie, performance en professionaliteit combineren. Dit betekent alles vol overgave en uit het hart creëren; wat ook direct op het podium te zien is. Expressiviteit en theatraal werken vindt Vocal Dating belangrijk. De performance is een logisch geheel, buitengewoon interactief en wordt passend voor ieder specifiek publiek aangeboden. De performance heeft een boodschap of wil iets onder de aandacht brengen, maar is ook tegelijkertijd entertaining. Professionaliteit wordt door Vocal Dating uitgedragen door de organisatie, kwaliteit van de muzikanten en de aandacht in de voorbereiding.

 

In oktober 2014 gaat Vocal Dating met Project 1 ‘Take A Chance On Me’ op tournee door China. In maart 2015 gaat Project 2 naar China.
 

Deelnemen aan een project van Vocal Dating? Houd onze facebookpagina in de gaten en/of neem contact met ons op via info@vocaldating.com 

 

www.vocaldating.com